КАТАЛОЗИ

dmdm

 

Акциски леток на dm market

за период до 07.04.2013


dm

Тука сум човек тука купувам

Филијала 1

Адреса:
Ул.Даме Груев бр.7 Скопје – Центар
Контакт:

Е-маил:

Работно време:
понеделник-сабота : 09:00 – 22:00 , недела : неработен ден

Филијала 2

Адреса:
Кеј 13-ти Ноември Секција 2, локал 190/1 ГТЦ Скопје - Центар
Контакт:

Е-маил:

Работно време:
понеделник-сабота : 08:00 – 22:00 , недела : 08:00 – 17:00

Филијала 3

Адреса:
Ул.Љубљанска бр. 4 Скопје, ТЦ Скопје Сити мол – локал 128 – Карпош
Контакт:

Е-маил:

Работно време:
понеделник-недела : 10:00 – 22:00

Филијала 4

Адреса:
бул.Крсте Мисирков бр.61, Скопје-Чаир
Контакт:

Е-маил:

Работно време:
Понеделник-петок: 08:00 – 20:00 , Сабота : 08:00 – 18:00 , Недела: 08:00 – 17:00

 
ПребарувањеЕ-ИНФОРМАТОР

Бидете во тек со најновите промоции и вести од www.e-katalog.mk